Over ons

Wij zijn buitenmensen.

Wij genieten van het buitenleven. Of het nu hartje winter is, of zomer. Wij zijn buitenmensen. Het buitenleven doet ons goed: met je neus in de frisse lucht, de natuur ontdekken, genieten van de rust of juist de natuurlijke geluiden om ons heen. Wandelend door de bossen of heide van de mooie Veluwe, of juist in eigen tuin. Genieten van het buitenleven kan overal, dat is het mooie ervan! Daarnaast houden wij van lekker eten én van koken. Koken voor onszelf, maar zeker ook voor anderen. In klein, of groot gezelschap, we delen onze kookkunsten graag met vrienden en familie.

Door te delen, genieten we nóg meer. Vanuit deze passies is Buitengewoon Koken ontstaan. We willen het buitenleven en lekker eten delen met anderen. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze buitenkookproducten ga je als vanzelf met elkaar aan de slag. Hout sprokkelen, fikkie stoken, samen de voorbereidingen treffen en daarna heerlijk met z’n allen rond de kookketel. Genieten van eten, van het buitenzijn, van elkaar.

Wij worden er ontzettend blij van! Jij hopelijk ook.

Onze buitenkookproducten zijn te koop in deze webshop. Ook kun je ons vinden op diverse markten en fairs. Bekijk daarvoor de Evenementenpagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!