Verzenden & retourneren


Verzenden

Buitengewoon Koken verzendt pakketten met PostNL. oie_z5I6Ko8JrbEp

Verzending binnen Nederland

Verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen € 6,95. Vanaf € 50,- is de verzending gratis.

Verzending naar België
Verzendkosten voor bestellingen naar België bedragen € 12,95. Vanaf € 100,- is de verzending gratis naar België.

Voor de levertijd houden wij 1 tot 3 werkdagen aan. Uit ervaring lukt dit namelijk bijna altijd. Wij hebben echter geen invloed op vertragingen die ontstaan bij PostNL. PostNL houdt zelf een levertijd van maximaal 5 werkdagen aan. De bestelling is via de website van PostNL.

Zie voor meer informatie hoe verloopt je bestelling

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag (inclusief de reeds betaalde verzendkosten à €6,95) gecrediteerd. De kosten voor de retourzending van uw adres naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze verzendkosten bedragen €14,90 vanwege de grootte van de pakketten en ons advies het pakket aangetekend te verzenden.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Download het retourformulier en voeg deze bij uw retourzending.

RetourformulierDownload retourformulier

Heeft u vragen over retourzendingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@buitengewoon-koken.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie  http://ec.europa.eu/odr.

Buitengewoon Koken